Přeskočit na obsah

Jak Revolut usnadní vaše cestování do Číny

Revolut: Výhody a plány pro cestovatele do Číny

Revolut nabízí ideální řešení pro cestovatele do Číny díky široké škále finančních služeb a benefitů. Ať už jde o směnu měn, pojištění nebo přístup ke speciálním výhodám, Revolut má něco pro každého. Pojďme se podívat na detaily jednotlivých plánů.

1. Revolut Standard (zdarma)

Základní plán Standard je zdarma a zahrnuje směnu měn za středový kurz až do €1 000 měsíčně, což je perfektní pro běžné cestovatele. Součástí jsou také virtuální a fyzické debetní karty, což je užitečné pro platby po celém světě. Standardní uživatelé mohou vybírat peníze z bankomatů bez poplatků až do 4 500 Kč měsíčně.

2. Revolut Plus (114,99 Kč / měsíc)

Plán Plus přidává k výhodám Standardu další ochranu, například ochranu nákupů – zajišťuje refundace za poškozené nebo nedoručené zboží. Ochrana událostí vám pomůže s refundací za zrušené akce, a navíc získáte prioritní zákaznickou podporu, což se hodí v případě cestování do vzdálených destinací.

3. Revolut Premium (219,99 Kč / měsíc)

Plán Premium je ideální pro časté cestovatele. Nabízí neomezenou směnu měn bez limitů a vyšší limity na výběry hotovosti (až 9 000 Kč měsíčně). Kromě toho zahrnuje mezinárodní zdravotní pojištění, pojištění zpoždění letu a zavazadel a zvýhodněný přístup do letištních salónků. Premium také umožňuje nákup kryptoměn, což je zajímavé pro investory.

4. Revolut Metal (349,99 Kč / měsíc)

Plán Metal přináší exkluzivní výhody, včetně 1 % cashbacku na všechny zahraniční platby a 0,1 % v Evropě, což se během září 2024 mění na tzv. RevPoints. Tento plán poskytuje také neomezený přístup do letištních salónků pro vás a jednoho hosta a vyšší limity na výběry z bankomatů (až 22 000 Kč měsíčně). Metalová karta je vyrobena z kovu a vypadá velmi stylově. Navíc si kartu můžete sami nastylovat.

5. Revolut Ultra (1 100 Kč / měsíc)

Plán Ultra je nejluxusnější možností, kterou Revolut nabízí včetně platinové karty. Zahrnuje 3 GB mobilních dat každý měsíc, výběr z bankomatů (až 55 000 Kč měsíčně), přístup do prémiových aplikací jako WeWork, Financial Times, NordVPN a další. Kromě toho poskytuje bezplatný neomezený přístup do letištních salónků. Tento plán je zaměřen na náročné cestovatele, kteří chtějí maximální komfort a přístup ke špičkovým službám.

Revolut - Standard, Metal (Visa Infinite), Ultra (platinum card)
Standard Kids (MasterCard), Metal (Visa Infinite), Ultra (Platinum MasterCard)

Jak vám Revolut pomůže na cestě do Číny?

Revolut vám umožní směňovat měny za středový kurz, což oceníte při každém nákupu nebo výběru hotovosti v zahraničí. Prémiové plány navíc poskytují mezinárodní zdravotní pojištění, které vám zajistí ochranu v případě nečekaných událostí. Výhodou jsou také letištní salónky, kde si můžete odpočinout před dlouhými lety.

Založte si účet Revolut a získejte odměnu

Pokud si založíte účet přes naši speciální akci na www.vizadociny.cz/revolut, získáte odměnu a plný přístup ke všem výhodám Revolut. Spravujte své finance efektivněji a cestujte bez starostí s Revolut.

Shrnutí

Revolut nabízí různé plány, které splní potřeby každého cestovatele. Ať už preferujete bezplatný Standard nebo luxusní Ultra, Revolut vám pomůže ušetřit na směně měn, zajistí mezinárodní pojištění a nabídne mnoho dalších výhod, které oceníte na cestách do Číny i po celém světě.